Bij de ChristenUnie staat de samenleving centraal. Een samenleving die niet het werk is van de overheid maar van mensen en organisaties samen. In onze visie heeft de gemeente Zeewolde vooral de taak de kracht in de samenleving te versterken en naast inwoners te staan.

Lees meer...

Je kunt bij de verkiezingen op 21 maart kiezen uit een mooie samenstelling van kandidaten voor de VVD! Het enthousiaste team wordt aangevoerd door lijsttrekker en huidige wethouder Wim van der Es.

Lees meer...

Zeewolde Liberaal is als jongste puur lokale partij niet meer uit het straatbeeld van Zeewolde weg te denken. Met onze frisse en initiatiefrijke aanpak richten wij ons op lokale thema’s die belangrijk zijn voor u en Zeewolde.

Lees meer...

Zeewolde is een oase van rust op steenworp afstand van de Randstad. Dat maakt Zeewolde tot een dorp van tevreden burgers. D66 wil zich de komende jaren inzetten voor het behoud en versterken van deze waarden.

Lees meer...

Leefbaar Zeewolde streeft naar een Zeewolde waar men op een prettige en veilige manier kan wonen, werken en recreëren. Onze kernwaarden voor het dorp zijn rust, ruimte en groen, samengevat: een Zeewolde met een dorps karakter.

Lees meer...